Δικηγόρος του 18χρονου: Το παιδί είναι σε σοκ - Ελπίζει μόνο να γίνει καλά ο αστυνομικός
O γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέλαβε, όπως ανέφερε το MEGA, την υπεράσπιση του 18χρονου δράστη, στην υπόθεση της επίθεσης κατά του αστυνομικού στο Ρέντη, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, πλέον αναζητούνται και οι «καθοδηγητές» του.
Ο γνωστός δικηγόρος, μιλώντας για τον 18χρονο, ο οποίος ομολόγησε πως πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ, είπε πως είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον εντολέα του, σημειώνοντας πως ο νεαρός είναι σε κατάσταση σοκ και εύχεται να γίνει καλά ο αστυνομικός.
Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε πως δεν ήταν μόνο μία η ναυτική φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε προς τους αστυνομικούς, με τον 18χρονο να ρίχνει μία ενώ επισήμανε πως ο 18χρονος δεν είναι οργανωμένος οπαδός και δεν είχε συλληφθεί ποτέ στο παρελθόν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επεισόδια στο Ρέντη: Ποινική δίωξη σε βάρος του 18χρονου
Ρέντη: Τους «καθοδηγητές» της επίθεσης ψάχνει η ΕΛΑΣ - Έρχονται και άλλα εντάλματα σύλληψης
Ρέντη: Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 18χρονου που έριξε τη φωτοβολίδα
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
Γαλλία: Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για αναστολή της Shein μετά από αίτημα της κυβέρνησης
11:57