ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: «Κάντε ό,τι μπορείτε να σωθεί το παιδί μου» - Δραματική έκκληση του πατέρα του Αστυνομικού

Ρέντη: «Κάντε ό,τι μπορείτε να σωθεί το παιδί μου» - Δραματική έκκληση του πατέρα του Αστυνομικού
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Δραματική έκκληση απήυθυνε ο πατέρας του Αστυνομικού που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο για τέταρτη μέρα, μετά τη φωτοβολίδα που δέχθηκε στο πόδι στα αιματηρά επεισόδια στο Ρέντη.

Ο πατέρας του 31χρονου Αστυνομικού κάλεσε να γίνει ό,τι είναι δυνατό να σωθεί το παδί του, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο που αποκάλυψε πως μίλησε μαζί του.

«Είναι άδικο να χαθεί το παιδί μου, το παλικάρι μου» είπε ο πατέρας του σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο και ζήτησε από το νοσηλευτικό προσωπικό να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Μίλησα και με τους συναδέλφους του, ευχηθήκαμε περαστικά και με τον πατέρα του παιδιού τού ευχηθήκαμε περαστικά στον γιο του. Τον διαβεβαιώσαμε ότι εμείς κάνουμε, ότι περνάει από το χέρι μας για το παιδί και αυτό που ήταν συγκινητικό, που ζήτησε ο πατέρας του ήταν να κάνουμε περισσότερα από αυτά που είναι δυνατόν να σωθεί το παιδί γιατί είναι άδικο εκεί που βρίσκεται», σημείωσε ο Μιχάλη Γιαννακός.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή, παρότι δεν εφημέρευε, κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να τον σώσουν. Το έχουν πάρει προσωπικά απέναντι στην τυφλή οπαδική βία. Πολλές φορές μας έχουν μεταφέρει στα νοσοκομεία νεκρούς και τραυματίες από τυφλή οπαδική βία, πάντα ακούμε ότι θα πάρουν μέτρα και τελικά, ας μου επιτραπεί αυτή η έκφραση, αυτά τα τσογλάνια επικρατούν και μολύνουν τον αθλητισμό», είπε ακόμα ο κ. Γιαννάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ