Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 34χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά
Ανανεώθηκε:
Τέλος καλό όλα καλά για την 34χρονη Χρυσάνθη, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη από την 1 Δεκεμβρίου.
Η αγωνία της οικογένειάς της τελείωσε σήμερα Δευτέρα καθώς η κοπέλα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της όταν την αναγνώρισε ένας πολίτης, στην περιοχή της Τούμπας και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».
Η 34χρονη που πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή, είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης και «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Μάλιστα, αρκετά βίντεο από κάμερες ασφαλείας, την είχαν καταγράψει να περιφέρεται σε διάφορα σημεία της πόλης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 34χρονη Χρυσάνθη - Που εθεάθη τελευταία φορά
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 34χρονης από τη Θεσσαλονίκη
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ