ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Η επίσημη ανακοίνωση για τον ακρωτηριασμό του αστυνομικού - Κρίσιμη η κατάστασή του

Ρέντη: Η επίσημη ανακοίνωση για τον ακρωτηριασμό του αστυνομικού - Κρίσιμη η κατάστασή του
Το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) INTIME NEWS/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη.

Σημειώνεται πως ο νεαρός αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός είχε μη αναστρέψιμες ισχαιμικές βλάβες και εκτεταμένες μυϊκές νεκρώσεις στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συνεπώς ελήφθη η απόφαση του ακρωτηριασμού του αριστερού κάτω άκρου του προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της υγείας του.

H ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Σημειώνεται πως η έρευνα των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των «καθοδηγητών» των επεισοδίων, μετά και τη σύλληψη του 18χρονου που ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ