Πάτρα: «Λουκέτο» στα δικαστήρια βάζουν οι δικηγόροι - Διαμαρτύρονται για το φορολογικό
Ανανεώθηκε:
Αποφασισμένοι να μην αφήσουν να γίνει καμία δίκη σήμερα Παρασκευή (15/12) είναι οι δικηγόροι της Πάτρας οι οποίοι προχώρησαν στην κατάληψη των δικαστηρίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φορολογικό.
Μέλη του συλλόγου βρίσκονται στις τέσσερις εισόδους του κτιρίου και δεν θα επιτρέψουν μέχρι τις 3μ.μ. να εισέλθει δικαστής, δικαστικός υπάλληλος, αλλά και πολίτες.
Όπως δήλωσε στο tempo24 ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θάνος Ζούπας «είμαστε αποφασισμένοι να ακουστεί η φωνή μας, εάν δεν αποσυρθεί ο νέος φορολογικός νόμος κανείς μάχιμος δικηγόρος δεν θα μπορέσει να επιβιώσει».
Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν, μετά τις 9.30 το πρωί και οι ταξιτζήδες οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν αυτοκινητοπομπή μπροστά από τα Δικαστήρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Καθολική αποχή δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως τις 5/1
Εισαγγελέας: «Εν βρασμώ και σε άμυνα» η δολοφονία του 64χρονου στη Μενεμένη
Η Επιτροπή Νόμπελ καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Ρωσία την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Memorial
15:41
«Γρήγορο» και «διαρκές» τέλος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ζητούν Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Καναδάς
15:34
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
Ακριβή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Πού κυμαίνονται οι τιμές
15:25