Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 50χρονος για επίθεση με μαχαίρι σε αδέσποτους σκύλους
Συνελήφθη ένας 50χρονος αλλοδαπός ύστερα από καταγγελία για επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε αδέσποτους σκύλους, τα ξημερώματα σε πλατεία της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.
Τουλάχιστον δύο από αυτά κατάφεραν και απομακρύνθηκαν.
Σύμφωνα με την εθελόντρια και μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Προστασίας και Πρόνοιας των ζώων, Μαρία Χρυσίδου από την κακοποιητική συμπεριφορά του 50χρονου δεν γλίτωσε ένα αδέσποτο που καθόταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
«Το περιστατικό είδε ένας νεαρός και ειδοποίησε. Τον σκύλο τον βρήκαμε σήμερα, έχει τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη. Το πήγαμε σε κτηνίατρο όπου περιποιήθηκε την πληγή και του χορήγησε αντιβίωση, ενώ αύριο θα μεταφερθεί εκ νέου για εξετάσεις» ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η εθελόντρια επισημαίνοντας ότι «το ζώο είναι κατατρομαγμένο».
Ο 50χρονος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ζώων. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αράχωβα: Πολιτική αγωγή δηλώνει για τον Όλιβερ η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία
Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που την κατασπάραξαν τα σκυλιά
ΕΛ.ΑΣ για Αράχωβα: «Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο ή ζώα»
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ήταν ένα είδους σοκ για την επιστημονική κοινότητα»: Το ατύχημα Τσερνόμπιλ και το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας
01:15
Youth Pass: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
01:00