Αερομεταφορά 19χρονης από τη Ρόδο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηράκλειου νοσηλεύεται μια 19 χρονη μετά από τροχαίο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Ρόδο στο Ηράκλειο με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι γιατροί στη Ρόδο έκριναν, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, αναγκαία τη μεταφορά της σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Έτσι στήθηκε αερογέφυρα ζωής για τη 19χρονη που μετά την μεταφορά της στο αεροδρόμιο Ηρακλείου διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Καστανίδης - «Πυρά» κατά Ανδρουλάκη
11:52
ΧΡΗΜΑ
Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΡΜΟΥΖ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Στο «κόκκινο» καύσιμα, ενέργεια και τρόφιμα: Πάνω από 2 ευρώ/λίτρο η βενζίνη σε όλη τη χώρα - Αναλυτικά οι τιμές ανά νομό
11:51
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Παγκόσμια διάκριση για την KAFEA TERRA στα Global Coffee Awards - Κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα στους κορυφαίους Roasters του κόσμου
11:40
ΚΟΣΜΟΣ
Τροχονόμοι - ρομπότ εμφανίστηκαν στην Κίνα: Οι πρώτες εντυπώσεις από τη δράση τους (vids)
11:34
ΚΟΣΜΟΣ