Λάρισα: Στην Εντατική 16χρονος - Τραυματίστηκε σοβαρά με ηλεκτρικό πατίνι
Ανανεώθηκε:
Στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12) ένας 16χρονος με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι μετά από πτώση με ηλεκτρικό πατίνι.
Υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές και κατά ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, ο άτυχος ανήλικος φέρεται να τραυματίστηκε πέφτοντας από ηλεκτρικό πατίνι.
Το συμβάν έγινε στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής επί της οδού Αγχιάλου στην συνοικία της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα.
Παρελήφθη από τα επείγοντα του νοσοκομείου και μετά από τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε εγκεφαλική κάκωση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο νεαρός τραυματίστηκε όταν το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο. Υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκίδα: Νεαρή εκτοξεύθηκε από το πατίνι της σε ατύχημα με πεζό
Χαλκίδα: Ανήλικοι παρέσυραν γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι
SPONSORED
Δήμος Αθηναίων: Πολλές αναφορές για οσμή φυσικου αερίου σε διάφορες περιοχές της πόλης
15:30
BofA: Οι χαμηλότερες τιμές φυσικού αερίου βελτιώνουν τις προβλέψεις για ανάπτυξη και πληθωρισμό
15:22
«Γουρούνα» έπεσε σε χαντάκι στην Κέρκυρα – Με σοβαρά τραύματα πατέρας και γιος
15:21
Πάνω από 213 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από ζωονόσους
15:11