ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 31χρονος που πυροβόλησαν στους Αμπελόκηπους

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 31χρονος που πυροβόλησαν στους Αμπελόκηπους
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας 31χρονος από την Αλβανία που δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστο άνδρα στους Αμπελόκηπους, το βράδυ της Τρίτης 19/12.

Ο δράστης πυροβόλησε τον 31χρονο με πιστόλι και τον τραυμάτισε στη μηριαία αρτηρία. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ ο 31χρονος χειρουργήθηκε επιτυχώς από τους γιατρούς του Ιπποκράτειου, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες μπήκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σήμερα το πρωί.

Πηγές από το νοσοκομείο τονίζουν στο thestival.gr ότι η κατάσταση του τραυματία είναι σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σημειώνεται πως κάτοικοι που είχαν βρει τον 31χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος, λίγα δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς, τόνισαν στο thestival.gr ότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάλεσαν άμεσα το 166. «Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο, τους είπα ελάτε γρήγορα, πεθαίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας στο thestival.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ