Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τριών ατόμων για απόπειρα ληστείας... αστυνομικού
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη τριών 24χρονων, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίες, προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (20/12).
Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν τρεις 24χρονοι προσέγγισαν 22χρονο, επιβαίνοντας ένα αυτοκίνητο, και δύο από αυτούς, με τη χρήση σωματικής βίας άρπαξαν τσαντάκι που περιείχε 70 ευρώ και το μπουφάν του.
Στη συνέχεια προσέγγισαν -εν αγνοία τους- αστυνομικό που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, πλην όμως ο τελευταίος ενημέρωσε άμεσα το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων, σύμφωνα με το thestival.
Κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το εσωτερικό του οχήματος και την κατοχή του ενός, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ. Επιπλέον, βρέθηκε το τσαντάκι και το μπουφάν, που αφαιρέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Kηφισιά: Σύλληψη τριών ανηλίκων για απόπειρα ληστείας
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35