ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς που έκλεβαν σπίτια και αυτοκίνητα από το 2019

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς που έκλεβαν σπίτια και αυτοκίνητα από το 2019
INTIME

Με μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Τμήματος 'Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές που είχαν τελέσει σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Με βάση πληροφορίες που είχαν περιέλθει στις αρχές, οι αλλοδαποί, εντοπίσθηκαν να κινούνται σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr πρόκειται για δύο Γεωργιανούςπου έρχονταν κάθε Χριστούγεννα -και όχι μόνο- στο Ηράκλειο για να κάνουν τις καθιερωμένες τους διαρρήξεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται να εμπλέκονται σε περισσότερες από 50 περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών, που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, σε βάθος τουλάχιστον 5ετίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο δελτία ταυτότητας αλλοδαπής και δυο διαβατήρια αλλοδαπής των οποίων η γνησιότητα εξετάζεται, καθώς σε αυτά αναγράφονται στοιχεία ταυτότητας που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά. Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.440 ευρώ, διάφορα άλλα έγγραφα και κλειδιά διαφόρων τύπων, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Πέραν των ανωτέρω ενταλμάτων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους, για τους ανωτέρω αλλοδαπούς είχαν σχηματισθεί δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου για κλοπές σε σπίτια και οχήματα που είχαν διαπράξει στο Ηράκλειο από 31.07.2019 έως και 17.08.2023.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ