ΕΛΛΑΔΑ

Καματερό: Βίντεο από τη στιγμή της άγριας επίθεσης σκύλου στο 9χρονο αγόρι

Καματερό: Βίντεο από τη στιγμή της άγριας επίθεσης σκύλου στο 9χρονο αγόρι
Pixabay

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σκύλου που δέχτηκε το 9χρονο αγόρι το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Καματερού και ενώ το παιδί είχε βγει για να πει τα κάλαντα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε από κάμερα, όπως και ο τραυματισμός του παιδιού, καθώς το σκυλί ήταν ιδιαίτερα μεγαλόσωμο.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνονται οι δραματικές στιγμές της επίθεσης αλλά και οι προσπάθειες των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο να σταματήσουν τον σκύλο.

Ο 9χρονος βρισκόταν μαζί με τα δύο ξαδέλφια του και τη θεία του, όταν ξαφνικά ο σκύλος, ο οποίος κυκλοφορούσε χωρίς λουρί, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε σε δύο σημεία.

Μάταια ο ιδιοκτήτης, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες «εξαφανίστηκε» στη συνέχεια, προσπαθούσε να σταματήσει το ζώο του. Ο 9χρονος κατέληξε σοκαρισμένος με τραύματα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα μετά, κια αφού το 9χρονο παιδί είχε γλιτώσει από την άγρια επίθεση, ο σκύλος φαίνεται να καταδιώκει και ένα άλλο κορίτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ