Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο αδελφοκτόνο
Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του 18χρονου συνελήφθη για τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού του το βράδυ της Τρίτης (26/12) στη Νέα Σμύρνη. Η δίωξη αφορά ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο νεαρός κατηγορούμενος μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή για να απολογηθεί.
Όπως επιβεβαίωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αδέλφια μάλωσαν για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μια μπλούζα.
Ο 18χρονος ομολόγησε ότι κυνήγησε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι και τον κάρφωσε με ένα ψαλίδι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο στήθος.
Η μητέρα τους που βρισκόταν στο σπίτι αλλα και ο 18χρονος καθ' ομολογίαν δράστης τα έχασαν. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο άπου αφησε την τελευταία του πνοή.
Η μητέρα και ο 18χρονος γιος της μεταφέρθηκαν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Κατέθεταν μέχρι τα ξημερώματα, όπου αρχικά μιλούσαν για ατύχημα και πως δεν υπήρξε εμπλοκή. Όμως αργότερα ο 18χρονος περιέγραψε τι συνέβη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος αδερφός ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο - Αφορμή μια μπλούζα
Πιερία: Νεκρός 83χρονος λουόμενος στον Νέο Παντελεήμονα
12:34
Mastercard Economic Institute: Η Ευρώπη παραμένει κορυφαίος προορισμός για ταξίδια
12:29
Διώρυγα Κορίνθου: Ένα νέο κεφάλαιο αναπτυξιακής προοπτικής με το Canal Experience Project
12:26
Δημογλίδου για δολοφονία ποινικολόγου: Δεν έχουμε εικόνα από τον ιατροδικαστή, αν πρόλαβε να αμυνθεί
12:16