Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 18χρονος για επικίνδυνη οδήγηση μετά από καταδίωξη
Ανανεώθηκε:
Ένας 18χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για επικίνδυνη οδήγηση, παράβαση της νομοθεσίας «περί όπλων» και απείθεια.
Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες (29-12-2023) σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο 18χρονος προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, διαπράττοντας πληθώρα τροχονομικών παραβάσεων και διαταράσσοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια των συγκοινωνιών.
Όταν το όχημά του ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και από την περαιτέρω έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία κουκούλα τύπου full face.
Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις συνολικού ύψους 5.700 ευρώ.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή σήμερα ο Νορβηγός για τη δολοφονία του αστυνομικού
Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας με 2.400 κροτίδες
SPONSORED
Πάνω από 64 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο - Η σύσταση της Πυροσβεστικής
09:04
Φήμες για τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ πυροδοτούν φρενίτιδα στους φαν της
08:57
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό
08:49
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου
08:37