Θεσσαλονίκη: Έντεκα συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε καφετέρια
Ανανεώθηκε:
Έντεκα άτομα συνελήφθησαν για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε ότι ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 35 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους 10 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες.
Κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παιχνίδια, καθώς και η κεντρική μονάδα του ηλεκτρονικού υπολογιστή (server) με τον οποίο ήταν συνδεδεμένοι.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Παιγνίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρέθυμνο: Παράνομα «ζάρια» μέσα σε καφετέρια - Δέκα συλλήψεις και κατάσχεση 3000 ευρώ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους εξετάζουν οι αγρότες - Νέα πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή
21:14
Η Κινα καταδικάζει τον αποκλεισμό της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ, αλλά επωφελείται απο την κατάσταση
21:09
Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος για ενδοοικογενειακή απειλή, μετά από μήνυση της συζύγου του
21:04
Νεκρός ανώτατος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης σε ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο (vid)
20:55