ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Προσεγγίζει τα ίχνη των χούλιγκανς η ΕΛ.ΑΣ. - Στο στόχαστρο δύο άτομα

Ρέντη: Προσεγγίζει τα ίχνη των χούλιγκανς η ΕΛ.ΑΣ. - Στο στόχαστρο δύο άτομα
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κοντά στα ίχνη χούλιγκανς που είχαν συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στο Ρέντη κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ.

Από τις έρευνες που συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, οι Αρχές, βρίσκονται κοντά στα άτομα που μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ρέντη έκαψαν τα ρούχα τους στις τουαλέτες, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται δύο άτομα, ενώ ακόμη 25 έχουν ταυτοποιηθεί. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί, καθώς, υπάρχουν πληροφορίες και για άλλους 10 πάνω στους οποίους βρέθηκε πυρίτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκε DNA στα υπολείμματα των ρούχων που κάηκαν και αυτή τη στιγμή οι Αρχές βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης των ατόμων αυτών. Μάλιστα, το γεγονός ότι επέλεξαν να κάψουν τα ρούχα τους, αποτελεί και βασικό στοιχείο ενοχής, όσον αφορά στην εμπλοκή τους στη φονική επίθεση.

Οι Αρχές επίσης έχουν εστιάσει τις έρευνές τους σε καταθέσεις σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι χούλιγκανς μετα την επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις, άλλαξαν ρούχα, αλλά και στην αποθήκη που είχαν οι χούλιγκανς για να κρύβουν τον «οπλισμό» τους, μολότοφ και φωτοβολίδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ