ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται σήμερα ο καθ' ομολογία πατροκτόνος του Περιστερίου

Απολογείται σήμερα ο καθ' ομολογία πατροκτόνος του Περιστερίου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το γραφείο του ανακριτή περνά την Τετάρτη (3/1) ο 35χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Κυριακής (31/12).

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

H υπόθεση φαίνεται πως έχει υπόβαθρο ενδοοικογενειακής βίας, καθώς το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς τόσο στη σύζυγό του, όσο και στον γιο του.

Προανακριτικά ο καθ' ομολογία πατροκτόνος υποστήριξε ότι δεν άντεξε ότι είδε πλάλι τον πατέρα του να πάει να δείρει τη σύζυγό του πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε.

«Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έπινε αλκοόλ, μεθούσε και στη συνέχεια έκανε επιθέσεις και σε μένα και στην αδελφή μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 35χρονου που κατηγορείται για την πατροκτονία στο Περιστέρι.

Ο 35χρονος ανέφερε ότι «ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έπινε αλκοόλ, μεθούσε και στη συνέχεια έκανε επιθέσεις και σε μένα και στην αδελφή μου. Απρόκλητα, ενώ μερικές φορές χτυπούσε και τη μητέρα μου. Όσο μεγάλωνα, συνέχιζα να τον φοβάμαι. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω και περισσότερο να τον σκοτώσω αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ