Απολογείται σήμερα ο καθ' ομολογία πατροκτόνος του Περιστερίου
Το γραφείο του ανακριτή περνά την Τετάρτη (3/1) ο 35χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Κυριακής (31/12).
Ο 35χρονος αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.
H υπόθεση φαίνεται πως έχει υπόβαθρο ενδοοικογενειακής βίας, καθώς το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς τόσο στη σύζυγό του, όσο και στον γιο του.
Προανακριτικά ο καθ' ομολογία πατροκτόνος υποστήριξε ότι δεν άντεξε ότι είδε πλάλι τον πατέρα του να πάει να δείρει τη σύζυγό του πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε.
«Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έπινε αλκοόλ, μεθούσε και στη συνέχεια έκανε επιθέσεις και σε μένα και στην αδελφή μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 35χρονου που κατηγορείται για την πατροκτονία στο Περιστέρι.
Ο 35χρονος ανέφερε ότι «ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έπινε αλκοόλ, μεθούσε και στη συνέχεια έκανε επιθέσεις και σε μένα και στην αδελφή μου. Απρόκλητα, ενώ μερικές φορές χτυπούσε και τη μητέρα μου. Όσο μεγάλωνα, συνέχιζα να τον φοβάμαι. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω και περισσότερο να τον σκοτώσω αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στο Περιστέρι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο πατροκτόνο
Τραγωδία στο Περιστέρι: Το θύμα είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία
Περιστέρι: Νεκρός 62χρονος χτυπημένος με μαχαίρι – Συνελήφθη και ανακρίνεται ο γιος του
Μειωμένη παραγωγή και κακή ποιότητα στο φετινό ελαιόλαδο – Ταχεία ανάπτυξη για το Olive Legend Group
08:14
Άνοιξε ο εναέριος χώρος του Ιράν - Είχε κλείσει λόγω φόβων για αμερικανικό στρατιωτικό χτύπημα
08:09
Οι ταινίες της εβδομάδας: Νέος Τιμοτέ Σαλαμέ κι ένα αιματηρό μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν
08:05
Έως και 3% υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά τις νέες δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν
08:02