Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» της ΕΛ.ΑΣ για βρέφος – Μεταφέρθηκε σε 10 λεπτά στο νοσοκομείο
Ανανεώθηκε:
«Γέφυρα ζωής» στήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια και ταχύτητα ένα βρέφος, στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.
Χάρη στην παρέμβαση των ένστολων μοτοσικλετιστών αλλά και περιπολικού, το μωρό κατάφερε να φτάσει από τη μια άκρη της πόλης της Θεσσαλονίκης στην άλλη μέσα σε δέκα λεπτά.
Σύμφωνα με το thestivan.gr το επείγον περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης, όταν ένας πατέρας κάλεσε το 100 προκειμένου να ζητήσει συνδρομή από αστυνομικούς για να μεταφέρει το μωράκι του άμεσα στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του.
Ξεκινώντας από την οδό Μοναστηρίου στο ύψος του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, αστυνομικοί της ομάδας “Ζ” και περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, σε άριστη συνεννόηση με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τον εκφωνητή του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., “άνοιξαν” τον δρόμο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν το παιδάκι, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε λιγότερο από 15 λεπτά.
Συρία: Σφοδρές μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και Κούρδους μαχητές στο Χαλέπι
11:26
Εκρήξεις από γκαζάκια σε πολυκατοικία και αποθήκη στον Κολωνό - Πιθανόν οπαδικά τα κίνητρα
11:17
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
11:14
ΝΔ: Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Η 10ετής πορεία με ορίζοντα ως το 2030
11:11