Δύο συλλήψεις για εκβίαση στην Πάτρα
Ανανεώθηκε:
Από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή 5/1, στην Πάτρα, ένας 50χρονος και μία 37χρονη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.
Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο 50χρονος ζήτησε από μέλη διοικητικού συμβουλίου αγροτικού συνεταιρισμού το ποσό των 300.000 ευρώ προκειμένου να τους παρέχει συνδρομή σε δικαστικής και διοικητικής φύσεως ζητήματα, που ανέκυψαν μετά την εκλογή νέου προέδρου.
Ακολούθησε προγραμματισμένη συνάντηση, στην οποία εμφανίστηκε ο 50χρονος μαζί με την 37χρονη, οι οποίοι και συνελήφθησαν μετά την παραλαβή του χρηματικού ποσού των 150.000 ευρώ, μέρος των οποίων είχε προσημειωθεί.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική συσκευασία που περιείχε μεταλλικά σφαιρίδια για αεροβόλο.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των Αρχών ο δολοφόνος του 49χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από το γήπεδο
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο
Δορυφορική εικόνα δείχνει την καταστροφή στην μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ
23:56
Πρώτα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν: Αντίποινα της Τεχεράνης - «Φωτιά» στο πετρέλαιο
23:48
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αλληλεγγύη στην Κύπρο
23:39
Επτάχρονος κλειδώθηκε σε θυρίδα παραλαβής δεμάτων στο λιμάνι της Καβάλας (vid)
23:28