ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Αγωνία για την εξαφάνιση 31χρονου - Η έκκληση της οικογένειάς του

Μεσολόγγι: Αγωνία για την εξαφάνιση 31χρονου - Η έκκληση της οικογένειάς του
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Αρχών EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 31χρονου από το Μεσολόγγι τα ίχνη του οποίου αγνοούνται με τις εκτεταμένες έρευνες να μην έχουν αποδώσει καρπούς. 

Από το πρωί του Σαββάτου (6/1), όπως αναφέρει το agrinionews.gr συνεχίζονται οι ευρείες έρευνες από τις αρχές και με συνδρομή της ΕΜΑΚ που επικεντρώνονται στην περιοχή βόρεια των πανεπιστημιακών τμημάτων, εκεί δηλαδή που έδωσε τελευταίο στίγμα το κινητό του πριν σιγήσει.

Ο 31χρονος μετέβη για κυνήγι προχθες, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, το απόγευμα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του ανησύχησαν και χθες (5/1) η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση του οπότε και σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα μάλιστα με το messolonghivoice.gr στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί 50χρονος φίλος του ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο νεαρό καθώς είχαν πάει μαζί για κυνήγι.

Σύμφωνα με την αδερφή του το τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του ήταν στον Άγιο Θωμά στην περιοχή Τρία Δέντρα . «Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει», σημειώνει στη δραματική ανάρτηση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ