Κέρκυρα: Κλειστό το πορθμείο για όλα τα πλοία - Συναγερμός από πτώση ΙΧ σε ποτάμι
Σε ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας στην Κέρκυρα εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της.
Στο Ιόνιο πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικοί εντάσεως 8 μποφόρ, κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας-Ηγουμενίτσας και Λευκίμμης-Ηγουμενίτσας για όλα τα πλοία, ενώ επικρατούν έντονες βροχοπτώσεις.
Στο μεταξύ ειδοποίηση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα εστάλη από το 112 στους κατοίκους του νησιού ήδη από τις 4 το μεσημέρι το Σαββάτου.
Το μήνυμα κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες και για θυελλώδεις ανέμους έως και το απόγευμα της Κυριακής, 7/1.
Πτώση ΙΧ στο ποτάμι
Ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, 6/1, στο ποτάμι στην περιοχή Ποταμός. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με τα πληρώματα τους που απεγκλώβισαν τους δυο επιβαίνοντες στο όχημα. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Πειραιά λόγω καιρικών συνθηκών
Πάτρα - κακοκαιρία: Έκτακτες ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών - Πατρών, υπό το φόβο κατολισθήσεων
ΕΜΥ: Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου - Επιδείνωση με βροχές και δυνατούς ανέμους
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37