ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου - Τα 20.000 ευρώ και οι αντιφάσεις του 50χρονου

Μεσολόγγι: Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου - Τα 20.000 ευρώ και οι αντιφάσεις του 50χρονου
O 31χρονος που αγνοείται / Facebook

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται από τις 5 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, παρά την προσαγωγή ενός 50χρονου υπόπτου.

Ειδικότερα, ο 50χρονος κρεοπώλης που προσήχθη είναι ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά τον νεαρό, καθώς πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον 31χρονο και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον 31χρονο. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον 31χρονο.

Κενά στα στοιχεία που έδωσε ο 50χρονος

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 50χρονος, στοιχεία τα οποία προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας.

Επιπλέον, το κινητό του 50χρονου κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του κρεοπώλη να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ