Αγία Παρασκευή: Ο σύλλογος διδασκόντων ζητά αλλαγή σχολείου για τον δράστη του bullying
Να αλλάξει περιβάλλον ο μαθητής που φέρεται να άσκησε ακραίο bullying στον 14χρονο συμμαθητή του στην Αγία Παρασκευή, ζητά ο σύλλογος διδασκόντων του ιδιωτικού σχολείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεδρίασε τη Δευτέρα (8/1) ο σύλλογος διδασκόντων του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου στο οποίο φοιτούν ο 14χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ένας εκ των τριών εφήβων που κατονόμασε ο μαθητής.
Οι καθηγητές προσανατολίζονται σε αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος όπως αφήνεται να εννοηθεί από το mail που έστειλαν στους γονείς των μαθητών του σχολείου, όπου γίνεται αναφορά στο ίδιο περιστατικό βίας και τονίζεται με σαφήνεια ότι οι μαθητές που δε σέβονται την αξιοπρέπεια των άλλων δεν μπορεί να είναι μέλη της συγκεκριμένης σχολικής κοινότητας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ίλιον: Ανήλικος μαχαίρωσε 14χρονο μετά από διαπληκτισμό
Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι απείλησαν και χτύπησαν 13χρονο - Τον άφησαν ξυπόλυτο
Συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς: Στο νοσοκομείο 15χρονος - Οκτώ προσαγωγές
Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται στους εργαζόμενους - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Θερινές εκπτώσεις: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
04:00
ΔΥΠΑ: Βήμα προς βήμα η υποβολή αιτήσεων για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές
03:00