ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Άφαντος για πέμπτη ημέρα ο 31χρονος - «Ξεσκονίζουν» το κινητό του φίλου του

Μεσολόγγι: Άφαντος για πέμπτη ημέρα ο 31χρονος - «Ξεσκονίζουν» το κινητό του φίλου του
O 31χρονος που αγνοείται / Facebook

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου άνδρα από το Μεσολόγγι που έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη. Σήμερα, μάλιστα, θα οδηγηθεί και πάλι στο δικαστήριο ο 50χρονος φίλος του για να καταθέσει.

 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν εστιάσει στο σημείο όπου άφησε στίγμα για τελευταία φορά το κινητό του, στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται πως διαδραματίζει και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο ζωντανό. Πρόκειται για ένα 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος τον είχε μεταφέρει στο σημείο από όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 50χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο των ερευρών για τον 31χρονο και κρατείται από τις αρχές καθώς εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Βρίσκεται παράλληλα όμως στο κάδρο των ερευνών των αστυνομικών ως ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου άνδρα, γι΄αυτό και εξετάζουν το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος χρωστούσε στον 31χρονο σημαντικό χρηματικό ποσό (17.000-20.000 ευρώ). Προανακριτικά ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι έχει επιστρέψει τα χρήματα από τα Χριστούγεννα, κάτι που δεν έχει αποδειχθεί, ωστόσο.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει, μετέφερε τον 31χρονο σε απομονωμένο σημείο στην εθνική οδό Ρίου- Ιωαννίνων προκειμένου να συναντηθεί με άλλο φιλικό του πρόσωπο, κάτι που επίσης δεν αποδεικνύεται καθώς υπάρχουν ανακρίβειες τόσο στο δρομολόγιο που έχει υποστηρίξει ότι ακολούθησε όσο και στους χρόνους όπως προκύπτει από την ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ