Πέθανε ξαφνικά ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας
Σύμφωνα, με το zografou24.gr, ο Bασίλης Θώδας, εισήχθη την Τετάρτη το πρωί (10/1) στο νοσοκομείο για στεφανιογράφημα, ύστερα από ενοχλήσεις που είχε, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Βιογραφικό:
Γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2001 απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακό με θέμα «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το 2014 ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό με θέμα «Διαχείριση Πολιτικών – Διεθνής Πολιτική» στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.
Το 1993 άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ το 2001 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης του Τμήματος Επερωτήσεων της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων.
Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.
Κάτοικοι, που απομακρύνθηκαν από το Ολέσκι, έφθασαν στη Λευκορωσία καθ' οδόν προς την Ουκρανία
13:01
F-16 και F-35 στο Μετρό Συντάγματος: Η Πολεμική Αεροπορία ανοίγει τα «φτερά» της στο κοινό
12:52
Ιράν: Εντολή Χαμενεΐ στο στρατό για «απάντηση, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς» σε πλήγματα των ΗΠΑ
12:49
Παντού το ίδιο μέρος: Πώς η παγκόσμια ομοιομορφία αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύουμε
12:41