Μέγαρα: Διασωληνωμένος 4χρονος μετά από ξυλοδαρμό - Η αστυνομία αναζητεί τον σύντροφο της μητέρας
Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού». Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙΑΣ και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση, το διασωλήνωσαν και έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλεία: Διασωληνωμένος ο 9χρονος με την μηνιγγίτιδα - Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης και Ανδρουλάκης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά (pics)
12:33
ΚΟΣΜΟΣ
Στους 40 οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά: 100 τραυματίες, γεμάτες οι ΜΕΘ - «Πρώτα ξέσπασε φωτιά»
12:23
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Ανήλικoς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η μητέρα του
12:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
12:05
ΚΟΣΜΟΣ