ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του - Άφαντος ο δράστης

Μέγαρα: Κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του - Άφαντος ο δράστης
EUROKINISSI

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού», μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του. 

Οι γιατροί διασωλήνωσαν το παιδί, το οποίο φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Ο δράστης που το κακοποίησε βάναυσα, αναζητείται από τις Αρχές, ωστόσο οι έρευνες μέχρι στιγμής είναι άκαρπες, τόσο στη Λαμία όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού, όπου ζούσαν τελευταία.

Το ιστορικό βίας και οι βάναυσοι ξυλοδαρμοί

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό βίας, με το παιδί να έχει πέσει κι άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού.

Όπως ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 25χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο αλλά και στην ίδια. Μάλιστα πρόσφατα χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.

Είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ