Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος καθαριότητας βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 500 ευρώ
Την υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Στρογγύλη που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι συγχαίρουν η δημοτική αρχή και η αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
Συγκεκριμένα, η κα Δέσποινα Στρογγύλη, ενώ βρισκόταν νωρίς το πρωί της Παρασκευής εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Εθνικής Αντιστάσεως, εντόπισε πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 490 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, το παρέδωσε άμεσα στο κοντινό αστυνομικό τμήμα, από όπου ειδοποιήθηκε η κάτοχός του για να το παραλάβει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Τρένο προσέκρουσε σε δέντρο - Τραυματίας ο μηχανοδηγός
ΕΛΛΑΔΑ
«Την κρατούσα και της έδεσε τα χέρια»: Ανατριχιάζει η περιγραφή της δολοφονίας της εγκύου
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία εγκύου: Ανατριχιαστικό βίντεο με δύο άνδρες να μεταφέρουν το πτώμα της στο σκοτάδι
ΚΟΣΜΟΣ
Μιλάνο: Αστυνομικός σκότωσε διακινητή ναρκωτικών και σκηνοθέτησε επίθεση εναντίον του
14:30
CULTURE
Music of My Soul: Nτοκιμαντέρ για τον θρυλικό αρχηγό των Allman Brothers, Γκρεγκ Άλμαν
14:25
ΕΛΛΑΔΑ
Το ξεχωριστό έθιμο της Κοζάνης την Καθαρά Δευτέρα: Γέμισε με αερόστατα ο ουρανός - Τα πετούν αντί για χαρταετό (vid)
14:24
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Σέρβιραν αλκοολούχο ποτό αντί για βυσσινάδα σε επτάχρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
14:20
ΚΟΣΜΟΣ