ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Στοιχεία από «κλώνο» του κινητού του αγνοούμενου - Νέα ευρήματα στα εγκληματολογικά

Μεσολόγγι: Στοιχεία από «κλώνο» του κινητού του αγνοούμενου - Νέα ευρήματα στα εγκληματολογικά
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Συνεχίζονται για έβδομη ημέρα οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 31χρονου, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκληματολογικά κλιμάκια τα οποία διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, κατάφεραν να εισέλθουν στα δεδομένα του κινητού του δημιουργώντας ένα κινητό - «κλώνο», παρότι αυτό είναι εξαφανισμένο, για να αντλήσουν πιθανές συνομιλίες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμες για τις έρευνες.

Άλλωστε, μέσω των ερευνών έγινε η αποκάλυψη για το περιεχόμενο των τελευταίων μηνυμάτων που αντάλλαξε ο αγνοούμενος με τον 50χρονο κρεοπώλη φίλου του τα οποία αφορούσαν το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει ο 31χρονος και τα ζητούσε πίσω: «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», έγραφε στον 50χρονο κρεοπώλη.

Παράλληλα, νέο κύκλο καταθέσεων φίλων του αγνοούμενου και κατοίκων της περιοχής, έχει ανοίξει το ανθρωποκτονιών, προκειμένου να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στα ίχνει του 31χρονου.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται να εκδοθούν σύντομα εντάλματα σύλληψης.

Αντικείμενα προς εξέταση από περιοχή των ερευνών

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα Tempo24.Newsοι αστυνομικοί που σήμερα εστιάζουν στην περιοχή Άγιος Προκόπιος, εντόπισαν κάποια αντικείμενα τα οποία μετέφεραν μέσα σε δύο σακούλες για να εξεταστούν.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την περιοχή όπου εθεάθη ο 50χρονος κρεοπώλης από τις κάμερες της Ιονίας Οδού με το συγκεκριμένο σημείο να βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Εθνική.

Υπενθυμίζεται πως στις έρευνες μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου αναμένεται να λάβει μέρος και ιδιώτης δύτης ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στο κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ