ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή σήμερα ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο

Στον ανακριτή σήμερα ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο
Η είσοδος της πολυκατοικίας όπου έμενε 32χρονος που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο κουνιάδο του στον Βόλο Eurokinissi

Την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί, περνά σήμερα  Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 32χρονο κουνιάδο του στον Βόλο επειδή βίαζε την κόρη του.

Ο δράστης θα απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την δολοφονία του 32χρονου αδελφού της συζύγου του. Το θύμα φέρεται να βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 ετών, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να εκβιάζει το 18χρονο πλέον κορίτσι ζητώντας της χρήματα, υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της.

Από την πλευρά του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη αναφέρθηκε ότι ο πελάτης του «δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει κανέναν».

«Τον κάλεσα εκεί για να τον κάνω να ομολογήσει. Αυτός επειδή ήταν τριπλάσιος σε μέγεθος από εμένα δε με φοβήθηκε καθόλου δεν με υπολόγισε, με πλησίασε και φοβούμενος πια ότι θα με αφοπλίσει και θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει, εκείνη την στιγμή πυροβολησα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτώ τίποτα», υποστηρίζει ο 50χρονος σύμφωνα με τον κ. Κούγια.

Την ίδια στιγμή η δεύτερη σύζυγος του δράστη με την οποία έχει αποκτήσει έναν 10χρονο γιο κρατά αποστάσεις από τον 50χρονο. Σε δηλώσεις της για το αν πιστεύει ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη του συζύγου της εκείνη απάντησε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου είχε κάνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρω τίποτα. Αλλά και να το έχει κάνει υπάρχουν νόμοι.

Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου, μας έχει σκοτώσει όλους με αυτό που έκανε, διαλύθηκαν όλα. Υπάρχουν νόμοι για να βάλουν στη θέση του τον κάθε έναν και ας ήταν και αδελφός μου. Αλλά όχι να τον σκοτώσει. Οι γονείς μου ήρθαν, κλαίνε, έχουν τρελαθεί, μόνη μου πρέπει να τραβήξω όλο αυτό».

Ο 50χρονος δράστης σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς προχώρησε στην δολοφονία του κουνιάδου του όταν το πρωί της περασμένης Τρίτης (9/01) η 18χρονη κόρη του, αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ