ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Για 11η μέρα ψάχνουν τον 31χρονο Μπάμπη - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Μεσολόγγι: Για 11η μέρα ψάχνουν τον 31χρονο Μπάμπη - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
INTIME/ ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Το γρίφο της εξαφάνισης του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη από το Μεσολόγγι συνεχίζουν να προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές, πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ σκυλιά, drones και δύτες συνεχίζουν να χτενίζουν περιοχές όπου θεωρούν ότι μπορεί να εντοπιστεί. 

Οι έρευνες επικεντρώνονται από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου μέχρι και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου όπου εκεί εντοπίστηκαν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου Μπάμπη.

Ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν το Σάββατο (13/1) στη λιμνοθάλασσα, και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη. Η περιοχή θεωρείται δύσκολη καθώς ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες, είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ.

Οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες τους και σε τρίτο πρόσωπο το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου.

Η οικογένεια του 30χρονου Μπάμπη έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της. Όπως αναφέρει στο MEGA η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ».

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης βρισκόταν επισκεπτόταν το Μεσολόγγι – για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του – πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του 30χρονου να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ