ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο κρεοπώλης - Tα στοιχεία που τον «έκαψαν»

Μεσολόγγι: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο κρεοπώλης - Tα στοιχεία που τον «έκαψαν»
O 31χρονος Μπάμπης που αγνοείται Facebook

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα (22/01) πήρε ο κρεοπώλης που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από δόλο, όσον αφορά το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι. 

Ο 50χρονος κρεοπώλης συνελήφθη μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδινε όλο το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη (18/01), στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Τέσσερις ακόμη προσαγωγές

Παράλληλα, σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη. Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι αντιφάσεις και το μοιραίο «λάθος» του κρεοπώλη που οδήγησαν στη σύλληψη

Κάμερα ασφαλείας σε χωράφι με φωτοβολταϊκά «έκαψε» τον 50χρονο κρεοπώλη, που αρνούνταν πεισματικά πως είχε εμπλοκή στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece.

Ο αρχικός ισχυρισμός του στις αρχές όταν κλήθηκε για κατάθεση ήταν πως «τον άφησε για κυνήγι, έκανε αναστροφή και έφυγε».

Αυτό όμως καταρρίπτεται πλήρως, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει καταγραφεί η ακριβής διαδρομή του αυτοκινήτου, η οποία και αποτυπώνεται σε βίντεο από κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε χωράφι με φωτοβολταϊκά.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο έχει καταγραφεί να μπαίνει στο χωράφι στην περιοχή Ευηνοχωρίου ή Μποχόρι και να εξέρχεται 50 λεπτά μετά, από άλλο σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές ο κρεοπώλης φαίνεται να επέδειξε μεγάλη απάθεια και ψυχρότητα.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Ο 50χρονος κρεοπώλης συνελήφθη, ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Παράλληλα, η Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, όπως μεταδίδει το messolonghinews.

Νωρίτερα, έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου είχε κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο 50χρονος βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου φωνάζοντας: «Που είναι ο Μπάμπης;», ζητώντας του να μιλήσει, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι, η οικογένεια του αγνοούμενου την Τετάρτη (18/1) κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατ΄εξακολούθηση.

Το δεύτερο στίγμα κινητού και το πρόσωπο «κλειδί»

Στο μεταξύ, στο «μικροσκόπιο» τον Αρχών έχει μπει και ο 36χρονος, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης, γεγονός που προκύπτει από το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι, έχει ανταλλάξει μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.

Το κινητό του 36χρονου, σύμφωνα με τοπικά ρεπορτάζ, εξέπεμπε διαρκώς στην περιοχή, καθώς δεν είχε απενεργοποιήσει το κινητό του. Αντίθετα, ο 50χρονος είχε κλειστό το κινητό του τηλέφωνο και το άνοιγε μόνο για να πραγματοποιήσει κλήση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Στη συνέχεια το έκλεινε ξανά, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ