Ηλεία: Νεκρός 20χρονος από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια καβγά
Με έναν 20χρονο να πέφτει νεκρός από σφαίρα έληξε ο διαπληκτισμός μεταξύ νεαρών στο Σκουροχώρι Ηλείας.
Η τραγωδία σημειώθηκε όταν ο πατέρας ενός εκ των εμπλεκομένων στον καβγά, πυροβόλησε τον 20χρονο, ο οποίος εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου είχε διακομισθεί.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται πληροφορίες από την Αστυνομία, το θύμα μαζί με έναν 23χρονο πήγαν χθες τα μεσάνυχτα στο Σκουροχώρι, όπου συνάντησαν έναν 27χρονο και έναν 34χρονο στην αυλή του σπιτιού του πρώτου.
Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των τεσσάρων, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν. Τον διαπληκτισμό αντελήφθη ο 56χρονος πατέρας του 27χρονου, ο οποίος ζήτησε από τους νεαρούς να φύγουν από την αυλή του σπιτιού του.
Στην συνέχεια, ο 56χρονος φέρεται να πήρε μία καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και να πυροβόλησε μία φορά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 20χρονο στη θωρακική χώρα.
Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.
Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 56χρονου, ενώ έρευνες για την υπόθεση πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.
Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ αποκλείστηκε από τα κονδύλια ενεργειακής αναβάθμισης ΠΡΙΝ υπογραφεί η σύμβαση»
16:38
Γαλλία: Στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον drone που πετούσαν πάνω από μια βάση πυρηνικών υποβρυχίων
16:30
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16