Κατερίνη: Συνελήφθη 31χρονος για υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης
Άνδρας, 31 ετών, συνελήφθη στην Κατερίνη με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να αποσπάσει χρήματα και κοσμήματα από ηλικιωμένη με το πρόσχημα ότι η κόρη της τραυματίστηκε και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.
Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας έπεσε στα χέρια των αστυνομικών την ώρα που πήγε να παραλάβει από την ηλικιωμένη το ποσό των 2.950 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια.
Είχε προηγηθεί, κατά την ίδια καταγγελία, τηλεφώνημα προς την γυναίκα από άγνωστους συνεργούς του συλληφθέντα, που επινόησαν το σενάριο του τραυματισμού, με σκοπό να την εξαπατήσουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κατερίνη: Την εξαπάτησαν με δήθεν χειρουργείο του παιδιού της - Πέταξε από το μπαλκόνι 25.000 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ
Κατερίνη: Συνελήφθη γυναίκα για τηλεφωνικές απάτες με πρόσχημα τροχαία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέθανε ο Μπομπ Γουίρ του συγκροτήματος Grateful Dead
07:15
ΚΟΣΜΟΣ
«ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ» ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Στις φλόγες το Ιράν: Ο στρατός στους δρόμους για να καταπνίξει τις διαμαρτυρίες - Σενάρια επέμβασης των ΗΠΑ (vid)
07:07
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Ξεκινά η ψυχρή εισοβλή με πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες, θυελλώδεις βοριάδες, χιόνια
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11 Ιανουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ