Ηλεία: Έκτη μέρα ερευνών στο Πλουτοχώρι για τον 45χρονο οδηγό
Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες των Αρχών στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, της Ηλείας, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου, που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου.
Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής συνεχίζει για έκτη ημέρα τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τον αγνοούμενο οδηγό. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, στις έρευνες μετέχουν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και μία εξαμελής ομάδα τη 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα με δύο λέμβους.
Οι έρευνες των πυροσβεστών πραγματοποιούνται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου υπάρχουν πολλά φερτά υλικά, λόγω των βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν, ενώ επεκτείνονται και σε όλα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο.
Εκτός όμως από τον χείμαρρο της Κόβιτσας, οι έρευνες των πυροσβεστών έχουν επεκταθεί και προς τον γειτονικό Αλφειό ποταμό, καθώς και στις παρόχθιες περιοχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλεία: Πέμπτη μέρα ερευνών για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο
Ηλεία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 45χρονο οδηγό αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο
Ηλεία: Τραυματίστηκε πυροσβέστης που συμμετείχε στην έρευνα για τον 45χρονο αγνοούμενο
Η ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ στο επίκεντρο διάσκεψης στο Παρίσι - Συμμετέχει ο Κ. Μητσοτάκης
08:19
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και στο κέντρο της Αθήνας - Καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
08:15
Γιώργος Μυλωνάκης: Σε 10 με 15 ημέρες οι εκτιμήσεις για την κατάσταση της υγείας του - Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για δεύτερο 24ωρο
08:11
Νέο «όχι» Ανδρουλάκη στη ΝΔ και από το βήμα της Βουλής - Σφοδρά πυρά για «ανοχή στο παρακράτος»
08:08