Άγιον Όρος: Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στη μονή Φιλοθέου
Την Ιερά Μονή Φιλοθέου επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, μετά της συνοδείας του, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής επίσκεψης του στο Άγιον Όρος.
Ο κ. Ελπιδοφόρος έγινε δεκτός από τον ηγούμενο Νικόδημο και τους μοναχούς και παρέστη στον Εσπερινό, στο καθολικό της μονής.
Η επίσκεψη στην ιστορική μονή του Αγίου Όρους έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς ο αείμνηστος πρώην ηγούμενος της μονής Φιλοθέου, Εφραίμ, πρωτοστάτησε στην ίδρυση πολλών μοναστηριών στην Αμερική, τα οποία λειτουργούν μέχρι και σήμερα με το αγιορείτικο τυπικό.

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα επισκεφθεί αύριο, Κυριακή 21/1, τη μονή Καρακάλλου και στη συνέχεια τη μόνη Παντοκράτορος, που είναι και ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του στον Άθω.
Στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα
Τη Δευτέρα, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Πότε εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ – Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται
03:00
Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας για Άτομα με Αναπηρία στους ΟΤΑ - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
2Κ/2024: Τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
01:00
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Όλες οι πληροφορίες
00:30