ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Ο 43χρονος ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην 39χρονη

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Ο 43χρονος ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην 39χρονη
Intime

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Εύβοιας από το έγκλημα με θύμα ένα 43χρονο το πρωί του Σαββάτου (20/1) την ώρα που νέα στοιχεία έρχονται στο φως. 

Το θύμα ήθελε να προβεί σε λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της αλλά δεν έγινε. Περιορίστηκε απλά να ενημερώσει το σύζυγό της.

Η 39χρονη που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του άνδρα ο οποίος κατέληξε καθώς δέχθηκε πολλές μαχαιριές έχει συλληφθεί αλλά δεν ομολογεί το έγκλημα.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline για μητέρα δύο ανήλικων παιδιών κατοικεί στο Δήμο Χαλκιδέων έχει καταγωγή από τα ψαχνά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας που παλαιότερα πωλούσε εκκλησιαστικά είδη ενώ τώρα είναι κλειστό.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την σύζυγο του θύματος υποστηρίζει πως η φερόμενη ως δράστιδα παρενοχλούσε τον άτυχο άντρα εδώ και χρόνια, χωρίς να έχουν σχέση. Μάλιστα αποκάλυψε ότι γνώση του θέματος είχε ο σύζυγός της, που ήταν στενός φίλος με τον 42χρονο που δολοφονήθηκε. Η 39χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της συζύγου του 42χρονου θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, σύμφωνα με το evima.gr από τέλος του 2021 το θύμα είχε καταγγείλει ότι τον παρενοχλούσε. «Από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου, εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας να λάβουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Τότε δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο σύζυγος της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί. Δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Υπήρξαν απειλές».

Μάλιστα «ο σύζυγος της δράστιδος ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος» σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Σε σοκ η σύζυγός του θύματος

Η γυναίκα του νεκρού επιχειρηματία είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ.

«Όπως ξέρετε είδε το σκηνικό διότι ήταν στο μπαλκόνι χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπό σου να σφαγιάζεται κυριολεκτικά» ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο κ. Τάρτης τονίζει ότι «πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη λογική γιατί περίμενε έξω από το σπίτι, τον χτύπησε πισώπλατα και τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο και με καλό σχεδιασμό για να μην ακούσω από κανέναν τίποτα περίεργο ότι δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Δεν υπάρχει αυτό».

Η φερόμενη ως δράστιδα έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της με τον δικηγόρο να επισημαίνει ότι «πρέπει να προστατεύσουμε τις οικογένειες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ