ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Πληροφορίες ότι βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη - Ιατροδικαστής στο σημείο

Μεσολόγγι: Πληροφορίες ότι βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη - Ιατροδικαστής στο σημείο

Ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείτο εδώ και 18 μέρες, φαίνεται πως γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/1), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου.   

Όπως αναφέρθηκε, η οικογένεια ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από τη λίμνη στο Μεσολόγγι στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» που οδήγησαν και στην εύρεση της σορού. Στο σημείο επιχειρούσαν τέσσερα αυτοκίνητα της Αστυνομίας και ένα της Πυροσβεστικής και μέσα σε λίγα λεπτά φαίνεται πως έφτασαν στον εντοπισμό της σορού.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο εντοπισμός της σορού έγινε μετά από υπόδειξη του σημείου από τον 50χρονο κρεοπώλη ή όχι.

Σε ότι φορά τις έρευνες ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων, έφτασαν στην περιοχή κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του 31χρονου.

Η οικογένεια του Μπάμπη αναφέρει ότι βρέθηκε η σορός του αγαπημένου της προσώπου, ωστόσο, η ΕΛΑΣ δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον 31χρονο άνδρα.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Φρούριο τα δικαστήρια στην απολογία του κρεοπώλη

Εξάλλου, ο ίδιος πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή καθώς κατηγορείται ότι σκότωσε τον 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται. To Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου μάλιστα έχει μετατραπεί σε φρούριο.

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει το tempo24.news έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του Μπάμπη.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 31χρονο με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κρατά το στόμα του κλειστό. Παράλληλα συνεχίζει να μην δίνει εξηγήσει για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν από τις έρευνες και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Οι έρευνες κατέρριψαν και έναν από τους ισχυρισμούς του ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 50χρονο έδειξαν ότι εκείνο το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης δεν είχε κάνει χρήση ουσιών -και συγκεκριμένα κάνναβης όπως ισχυριζόταν.

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ένας 36χρονος του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Στο Μεσολόγγι έχει μεταβεί και ομάδα που συμμετείχε στις έρευνες στα Τέμπη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο άνδρες φαίνεται να μην είχαν ραντεβού για κυνήγι και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτει ότι οι τελευταίες συζητήσεις αφορούσαν το κυνήγι θησαυρού.

Τι δείχνουν οι κάμερες

Ο νεαρός άνδρας και ο 50χρονος το βράδυ της εξαφάνισης κατέληξαν πάνω στην παλιά εθνική οδό, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης. Το αυτοκίνητο του κρεοπώλη εμφανίστηκε σε κάμερα ασφαλείας, λίγο πιο κάτω από το σημείο, που ανέφερε πως άφησε τον Μπάμπη. Η ίδια κάμερα τον κατέγραψε να επιστρέφει από τον ίδιο δρόμο, αλλά πενήντα λεπτά αργότερα.

Κάμερα ασφαλείας, η οποία ανήκει σε μίνι μάρκετ, κατέγραψε τις κινήσεις 50χρονου κρεοπώλη. Ο τελευταίος καταγράφηκε λίγη ώρα αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 31χρνονου να πηγαίνει στο μίνι μάρκετ και να αγοράζει χαρτί κουζίνας.

Ο κατηγορούμενος διακρίνεται να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και βιαστικός ενώ φαίνεται να κοιτάζει συνεχώς προς το αυτοκίνητό του και πετάει τα χρήματα στον πάγκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ