Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις και στην Αττική οδό
Ανανεώθηκε:
Με καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα ξεκίνησε και η σημερινή ημέρα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου στους δρόμους του λεκανοπεδίου με τον Κηφισό να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.
Προβλήματα επίσης στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων διαπιστώνεται στην Αττική οδό αλλά και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Αναλυτικότερα στον Κηφισό στα δύο ρεύματα η κίνηση γίνεται με δυσκολία και το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα διαπιστώνεται στην κάθοδο από την Μεταμόρφωση μέχρι του Ρέντη και στην άνοδο μετά τα ΚΤΕΛ και μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Παράλληλα καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό ενώ δυσκολίες σημειώνονται στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισίας κατά τμήματα όπως και στη λεωφόρο Αθηνών μετά το Χαϊδάρι προς Ασπρόπυργο.
Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.
Στις 23 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
03:00
Συντάξεις Αυγούστου & Σεπτεμβρίου 2026: Οι ημερομηνίες καταβολής τους από τον e-ΕΦΚΑ
02:00
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
01:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Μέχρι τις 24 Ιουλίου η προθεσμία - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
00:30