ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Ξανά στον ανακριτή ο κρεοπώλης - Διατάχθηκε η λήψη DNA από τον 50χρονο

Μεσολόγγι: Ξανά στον ανακριτή ο κρεοπώλης - Διατάχθηκε η λήψη DNA από τον 50χρονο
Εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος και το κινητό του τηλέφωνο INTIME / ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει εκ νέου ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος την Δευτέρα (23/1) αποφασίστηκε να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές διέταξαν να ληφθεί από αυτόν και δείγμα DNA

Σκοπός είναι να διαπιστωθεί εάν στη σορό του 30χρονου θύματος βρέθηκε γενετικό υλικό του συλληφθέντος. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα πιάσουν δουλειά αμέσως μετά σε μια προσπάθεια να συγκριθούν τα ευρήματα από τη λήψη DNA. Εάν υπάρξει συσχετισμός των δύο δειγμάτων, τότε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θα έχουν «δέσει» το θύμα με τον δολοφόνο.

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Την ίδια ώρα η έρευνα της ΕΛΑΣ κινείται προς κάθε κατεύθυνση καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τις Αρχές να εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός.

Ο χώρος όπου εντοπίστηκε η σορός παραμένει αποκλεισμένος από την Αστυνομία, προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά, ώστε να εντοπιστούν τυχόν ευρήματα που θα βοηθήσουν στις έρευνες, όπως για παράδειγμα, γενετικό υλικό.

Παράλληλα, αναζητούνται το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος, το κινητό του τηλέφωνο, ενώ θα εξεταστεί εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα η σορός του 31χρονου φέρει πολλαπλά τραύματα σε πόδια και χέρια από κυνηγετική καραμπίνα και σκάγια για αγριογούρουνα.

Βλήθηκε από μπροστά και αριστερά, από κοντινή απόσταση, ανατρέποντας τα πρώτα σενάρια που ήθελαν να πυροβολείται πισώπλατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ