ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη - Έρευνες για το όπλο του εγκλήματος

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη - Έρευνες για το όπλο του εγκλήματος
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του όπλου ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ/INTIME

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα (24/1) ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος, την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να συνδέσει τα κομμάτια που θα οδηγήσουν στη εξιχνίαση του εγκλήματος

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα μέχρι τώρα ευρήματα που έχουν συλλεχθεί από το σημείο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος.

Στη περιοχή της Ευαγγελίστριας, όπου έγινε η δολοφονία, θα φτάσουν την Τετάρτη (24/1) ναρκαλιευτές του Στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανάσυρσεις μεταλλικών αντικειμένων, και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

Πέρα από το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί ακόμη το όπλο του Μπάμπη με το οποίο έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου για να μην επιστρέψει ποτέ.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν ο άτυχος Μπάμπης να έχει πυροβοληθεί με το δικό του όπλο, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί αν και όποτε βρεθεί η καραμπίνα του.

Παράλληλα εξετάζεται το σενάριο, όπως αναφέρει το patrisnews.com δηλαδή να βρέθηκε στο σημείο στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον δράστη αλλά να εντοπίστηκε τελικά και να πυροβολήθηκε από ύψος, δηλαδή από πάνω προς τα κάτω. Παράλληλα δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη που να υποδηλώνουν πως κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση ο Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά και κατά πρόσωπο, δηλαδή από μπροστά και όχι πισώπλατα. Εκτιμάται ότι ο ή οι δολοφόνοι τον χτύπησαν με σκάγια για αγριογούρουνα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν επίσης ότι ο/ οι δράστες δεν φαίνεται να προσπάθησαν να κρύψουν τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε ανάμεσα στις καλαμιές σε ένα μικρό κανάλι. Κυρίαρχη άποψη είναι ότι πίστευαν ότι θα τον φάνε τα άγρια ζώα της περιοχής και τα ίχνη του θα εξαφανιστούν. Στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και αγριογούρουνα αλλά και τσακάλια, ενώ η σορός του άτυχου Μπάμπη έφερε δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Οι νέοι ισχυρισμοί του κρεοπώλη

Την ίδια στιγμή οι Αρχές εξετάζουν τους νέους ισχυρισμούς του 50χρονου κρεοπώλη όπου υποστήριξε ότι ο Μπάμπης ήταν κυνηγός θησαυρών και ότι συνεργαζόταν με άλλα δύο άτομα χωρίς να τα κατονομάσει.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσίασε το MEGA ο 50χρονος κατά την απολογία του θέλησε να ακυρώσει το κίνητρο που του αποδίδουν σχετικά με τις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ