Καιρός: Έρχεται τριήμερος «παν-τουρκικός» χιονιάς - Βουτιά της θερμοκρασίας και παγετός
Ανανεώθηκε:
Για «παν-τουρκικό» χιονιά που θα «χτυπήσει» τις επόμενες μέρες έκανε λόγο με ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας.
«Παν-Τουρκικός χιονιάς θα επηρεάσει και τα ανατολικά της χώρας μας το τριήμερο Κυριακή-Τρίτη ( 28/1-30/2 ) με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 10-12 βαθμούς, τους θυελλώδεις βοριάδες 9 μποφόρ (στο Αιγαίο) και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και ενδεχομένως σε χαμηλότερα υψόμετρα σε Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία-Λάρισα), Εύβοια, Σποράδες, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αττική, βορειοανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη.
Όπως είπε συγκεκριμένες περιοχές και υψόμετρα ΔΕΝ μπορούν να προσδιοριστούν από τώρα. Δεν χρειάζεται να είναι στην «τσίτα» ο κόσμος από πληροφορίες που στερούνται επιστημονικού υπόβαθρου», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κύριος Τσατραφύλλιας.
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή με βοριάδες και χιόνι: Κατρακυλά ο υδράργυρος από την Κυριακή
Καιρός: Αίθριος με μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Φον ντερ Λάιεν: Η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ βασική εγγύηση ασφάλειας
15:05
Τουσκ: Η ειρήνη στην Ουκρανία μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες
14:53
Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα
14:50
Bloomberg: Ο χαλκός σημειώνει τη μεγαλύτερη άνοδο από το 2017 με τους «bulls» στο τιμόνι
14:33