Ηράκλειο Κρήτης: Συναγερμός για μαθητή που έπαθε κρίση πανικού στο σχολείο
Έντονη δυσφορία και πόνο στο στήθος ένοιωσε 17χρονος μαθητής της Β' Τάξης του Γενικού Λυκείου στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, κινητοποιώντας τις Αρχές του νησιού.
Στο σχολείο σήμανε συναγερμός με τους καθηγητές να σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον μαθητή και να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ. Ταχύτατα έσπευσε και ασθενοφόρο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με το πλήρωμα να φροντίζει τον μαθητή.
Ο 17χρονος σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr τελούσε υπό πανικό και είχε έντονο πόνο στο στήθος.
Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως την έντονη δυσφορία στον έφηβο την προκάλεσε κρίση άγχους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Μαθητής επιτέθηκε και χτύπησε καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Καθηγητής χτυπήθηκε από ρεύμα μέσα στο σχολείο μπροστά στους μαθητές
ΕΛΛΑΔΑ
Κατασχέθηκαν τρία κιλά κοκαΐνης μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων στη Θεσσαλονίκη - Τρεις συλλήψεις (pics&vid)
16:54
ΚΟΣΜΟΣ
Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει την παροχή βοήθεια σε καύσιμα στην Κούβα, λέει η Μόσχα
16:43
ΕΛΛΑΔΑ
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον διανομέα για την άγρια συμπλοκή των οδηγών στην Αχαρνών
16:40
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα αναβολή για την δίκη του μάνατζερ μοντέλων που συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση
16:37
ΧΡΗΜΑ