ΕΛΛΑΔΑ

«Να έρθετε να με πάρετε»: Η απάντηση Πολυχρονόπουλου μετά τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος

«Να έρθετε να με πάρετε»: Η απάντηση Πολυχρονόπουλου μετά τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος
INTIME

Τη δική του απάντηση έδωσε ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μετά τα δημοσιεύματα για κατηγορίες που αφορούν ξέπλυμα χρήματος .

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απαντώντας στις κατηγορίες που του προσάπτονται, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει, 18 εκατομμύρια μερίδες φαγητό, βάλτε μόνοι σας πόσα λεφτά κάνουν».

«Να σας το πω εγώ γιατί δεν είναι 600.000. Είναι πάνω από 1.500.000 τα τελευταία μόνο δυο-τρία χρόνια», είπε, μιλώντας στον Alpha.

«Εδώ είμαι, να έρθετε να με πάρετε»

«Εγώ δεν παίζω ποτέ (σ.σ.: τυχερά παιχνίδια). Έχω έναν φίλο όπου πήγαινα με το POS, έβαζα την κάρτα και έβγαζα χιλιάρικα. Δύο-δύο κατοστάρικα, τρία-τρία. Αυτά όλα ήταν για τον "Άλλο Άνθρωπο"», πρόσθεσε.

Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας: «Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα. Καλά κάνουν. Να το πιάσουν όμως καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν άμα κάνω, πώς το είπαν, ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι. Να 'ρθετε να με πάρετε».

Τι αναφέρει το πόρισμα

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα που επικαλείται το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», φέρεται να συγκρότησε εγκληματική οργάνωση από το 2020, μαζί με συγγενή του και έναν συνεργάτη του, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ

Επιπλέον, κατά το δημοσίευμα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται να έπαιρνε τα χρήματα από τους πολίτες, να τα έβαζε σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και να τα έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ