ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στο Μαντούδι Ευβοίας - Μια ώρα αργότερα σε Φλώρινα, Αμύνταιο

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στο Μαντούδι Ευβοίας - Μια ώρα αργότερα σε Φλώρινα, Αμύνταιο
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα με απόφαση των δημάρχων τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό, κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Η απόφαση για την Εύβοια, ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργου Κελαιδίτη, όπου έγινε ενημέρωση για την ένταση των φαινομένων που αναμένονται ιδιαίτερα από αύριο το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης.

Για τα σχολεία της υπόλοιπης χώρας, η απόφαση θα ληφθεί αύριο Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι, ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων, σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ