Μεσολόγγι: Κανένα ίχνος του 28χρονου αγνοούμενου ψαρά
Ανανεώθηκε:
Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον 28χρονο ψαρά από το Μεσολόγγι, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από τα ρεύματα του ποταμού Αχελώου όταν βούτηξε για να κάνει μπάνιο.
Με το πρώτο φως της ημέρας και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν και πάλι τις έρευνες για να μπορέσουν να εντοπίσουν τον 28χρονο ψαρά.
Στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας συνδράμει η Πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες, η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.
Το πρωί του Σαββάτου μια παρέα έξι ατόμων πήγε για ψάρεμα στην όχθη του ποταμού κοντά στην περιοχή Κατοχή του Μεσολόγγι.
Ξαφνικά, ο 28χρονος είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει μια βουτιά στο ποτάμι. Ωστόσο τα ορμητικά νερά του ποταμού τον παρέσυραν και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr, ο 28χρονος δεν ήξερε να κολυμπά.
Οι αμοιβές για Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
01:00
Ο χάρτης πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
00:30
Ο Αρκτούρος αποκτά το πρώτο ασθενοφόρο για αρκούδες, λύκους, ζαρκάδια και ελάφια
23:57
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με χιόνια και στην Αττική - Η νέα πρόγνωση Καλλιάνου
23:46