Συνελήφθη 38χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Άγιο Παντελεήμονα
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης το πρωί της Κυριακής (28/1) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 38χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο ο οποίος αντιστάθηκε.
Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με κλωτσιές και το μαχαίρι στον υπάλληλο, τραυματίζοντας τον, ενώ επιπλέον επιτέθηκε με το μαχαίρι σε ακόμα 3 άτομα που επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.
Τα θύματα ενημέρωσαν σχετικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης και μετά από κινητοποίηση των δυνάμεων που περιπολούσαν στην περιοχή, ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 34χρονη από την Ισπανία με 38 κιλά κάνναβης
Ρόδος: Συνελήφθη 29χρονος παιδόφιλος - Το ραντεβού «παγίδα» από τους γονείς 14χρονης
Τρεις συλλήψεις ανήλικων σε Αγία Παρασκευή και Βουλιαγμένη
Πειραιάς: Δύο συλλήψεις για όπλα έξω από νυχτερινό κέντρο - Κλεμμένο από αστυνομικό το ένα
Στον ανασχεδιασμό της ειδικής εκπαίδευσης και αγωγής προχωρά το υπουργείο Παιδείας
13:23
«Καμπανάκι» Στουρνάρα για την ελληνική οικονομία - Ανάγκη για πολιτική σταθερότητα
13:14
Μαρινάκης: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής Καραμανλή - Τι είπε για Παπακώστα
13:10
Θήβα: Τρόμος για μητέρα και γιο από ληστές στο σπίτι τους - Πήραν χρυσαφικά και χιλιάδες ευρώ
12:58