Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στην Αταλάντη
Έκλεισε πριν από λίγα λεπτά η Εθνική Οδος Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα από μπλόκο αγροτών στην Αταλάντη.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ στο σημείο βρίσκονται 70 άτομα με 50 τρακτέρ. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους.
Σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας -Κοζάνης στο ύψος της διασταύρωσης με Δέδνρα προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι και αγρότες από τα Δένδρα και Πλατανούλια του Δήμου Τυρνάβου.
Σύμφωνα με τους αγρότες που παραμένουν στο σημείο στις 4 το απόγευμα θα προβούν και σε νέο ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης στο πλαίσιο των αποφάσεων που πήραν χθες οι αγρότες στην Πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δένδρων, Χρήστος Τασιούλας, τόνισε ότι «τα προβλήματα των αγροτών είναι πολλά και παρά τις υποσχέσεις, δεν υλοποιήθηκαν». Στην περιοχή οι αγρότες ασχολούνται με την δενδροκαλλιέργεια, παγετός, καύσωνας και πλημμύρες του Σεπτεμβρίου έφεραν σε απόγνωση τους παραγωγούς που φέρονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις, προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των αγροτών με ουσιαστικές απαντήσεις για τις αποζημιώσεις, πόσα και πότε θα πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία» - Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τους αγρότες
Αγρότες: Πολιορκία της Agrotica με 300 τρακτέρ - Η κυβέρνηση απαντά με μέτρα στήριξης
Μαρινάκης: Στόχος μας η ενίσχυση της ρευστότητας των αγροτών - Πρόσθετη αρωγή 5.000 έως 10.000 ευρώ
Το σχέδιο της κυβέρνησης για να βάλει «μπλόκο» στις αντιδράσεις των αγροτών
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59