ΑΣΕΠ: Έως αύριο Πέμπτη οι αιτήσεις για τις διοικήσεις των νοσοκομείων
Ανανεώθηκε:
Συνολικά 229 αιτήσεις υποβλήθηκαν στο ΑΣΕΠ για την κάλυψη 7 θέσεων Διοικητών και 14 θέσεων Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) του Υπουργείου Υγείας, με τετραετή θητεία που μπορεί να ανανεωθεί για άλλα τέσσερα χρόνια.
Εξάλλου, αύριο Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου (ώρα 14:00) λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη 152 θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων των Υγειονομικών Περιφερειών στο πλαίσιο της οποίας έχουν υποβληθεί έως σήμερα το μεσημέρι συνολικά 527 αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται, ότι οι προκηρύξεις έχουν εκδοθεί σε εφαρμογή του νόμου 5062/2023 «Επιλογή Διοικήσεων των Φορέων του Δημοσίου και Ενίσχυση της Αποτελεσματικότητάς τους» ο οποίος προβλέπει αυξημένα προσόντα για τις υποψηφιότητες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΣΕΠ: Πέντε διαγωνισμοί για πάνω από 2.000 προσλήψεις μέχρι την άνοιξη
Προσλήψεις 160 μονίμων μέσω ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδικότητες και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΑΣΕΠ: Περισσότερες από 4.200 προσλήψεις στο Δημόσιο - Πότε λήγει η προθεσμία
SPONSORED
Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού - Τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59
Σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα: Δύο τραυματίες και ακόμα ένας χωρίς τις αισθήσεις του
23:55