ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού

Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού
Ελληνική Αστυνομία

Έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (31/1) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ασύρματο ρούτερ, κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικές ουσίες.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και αστυνομικού σκύλου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί έγκλειστοι και κατασχέθηκαν ευρήματα (πλήθος κινητών τηλεφώνων, ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενο που υπάγεται στο νόμο περί όπλων), απόρροια των στοχευμένων ερευνών που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε -45- κελιά, κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών.

Ειδικότερα, 31χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να έχει στο κελί του 27 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη 10,75 γραμμαρίων και ηρωίνη 0,08 γραμμαρίων ενώ 44χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει στο κελί του αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, αντίστοιχα.

Επιπλέον στα κελιά που ερευνήθηκαν από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 24 κινητά τηλέφωνα,
  • ασύρματο ρούτερ,
  • έξυπνο ρολόι(smart watch),
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 30 κάρτες sim και
  • πλήθος φορτιστών και ακουστικών»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ